Sunday, 5 February 2017

Kalem Ngopi Sek , DP BBM Ngopi Yuk

Ferilo, DP BBM NGOPI edisi kopi sianida Jessica. Koleksi poto dp bbm ieu dicokot ti sagala rupa asal,mangrupa kenging kreatifitas netizen Indonesia,dina wanci deui maraknya wartos pembunuhan anu dipigawe ku hiji jalma namina Jessica Wongso anu ngaracun baturna sorangan Mirna kalawan mikeun kopi anu ngandung racun sianida
Saprak wartos ngeunaan pembunuhan kalawan kopi beracun ieu santer diwartakeun di televisi. Mangka,saprak wanci eta deui mimiti padamucunghul gambar sarta poto sindiran ngeunaan kopi sianida. Kalawan gambar utamana nyaeta Jessica wongso anu barobah kaayaan kasangka dina perkawis ieu.

Well,sanes boga maksud kanggo menyudutkeun pihak manapun. Nanging kumpulan DP BBM ngopi bareng Jessica ieu deudeuh pisan kanggo diliwatkeun. di handap ieu nyaeta kumpulan gambar meme anu tiasa anjeun jadikan DP BBM Ngopi ini sangat cocok buat kamu yang sakarang lagi ngopi

dp bbm ngopi , dp bbm



dp bbm ngopi , dp bbm



dp bbm ngopi , dp bbm



dp bbm ngopi , dp bbm



dp bbm ngopi , dp bbm



dp bbm ngopi , dp bbm



dp bbm ngopi , dp bbm



dp bbm ngopi , dp bbm



dp bbm ngopi , dp bbm



dp bbm ngopi , dp bbm



dp bbm ngopi , dp bbm



dp bbm ngopi , dp bbm


DP BBM NGOPI

Kalem Ngopi Sek , DP BBM Ngopi Yuk Rating: 4.5 Diposkan Oleh: zul adz

0 komentar:

Post a Comment